2016 ősz - tél, itt a Katibags új kollekciója!

2016 ősz - tél, itt a Katibags új kollekciója!

Katibags őszi hangulat és új kollekció Egyre sötétebb, szürkébb napok és esték, korai sötétedés, és a hideg hajnalok, didergős reggelek... Évről évre a természet ősszel megváltozni kényszerül, mielőtt nyugalmi állapotba kerül télire. Ahogy a környezetünk megváltozik körülöttünk, úgy változunk meg mi mindnyájan is. Gondoljunk csak a saját ruhatárunkra: viszlát vidám és rikító színek, elő az őszi hangulatú, vastagabb anyagú ruhákkal.. Amelyek inkább természetközeliek, a föld színeire hajaznak.
Azonban nem szabad szomorúnak lennünk, ugyanis az ősz ugyanakkora vagy még nagyobb színkavalkáddal képes gyönyörködtetni bennünket, mint azt a nyáron megszokhattuk!

Ennek jegyében készítettük el mi is itt a Katibags manufaktúrában az őszi kollekciónkat!

Cikk folytatása

Tervezd magad

Tervezd magad

Kérésedre bármelyik fazonunkat elkészítjük, bármely a weboldalunkon található anyagból. Tedd még egyedibbé Katibags táskádat és engedd el a fantáziádat. :)

Nincs más dolgod, mint egy e­mail-t küldeni nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre és leírni benne az elképzeléseidet. A szolgáltatás plusz költsége jelképes 1.000 Ft a táska árán felül.

Ne habozz! Tervezz és a Katibags elkészíti neked, hiszen az egyediség mindenkié... :)

rózsa virág

2016 Nyár - megérkeztek az idei legújabb és legszebb modelljeink

2016 Nyár - megérkeztek az idei legújabb és legszebb modelljeink

Örömmel jelentjük, hogy kis műhelyünkben elkészültek (és folyamatosan készülnek) az idei év slágerszínei! 2016 új színe a minta! :) Sokat dolgoztunk és kísérleteztünk az új anyagokkal, míg megtaláltuk ezeket a nagyszerű mintázatokat. Idén a minél egyszerűbb formák, minták és csíkok jönnek divatba, amelyek nagyon jól érvényesülnek az egyszerű vonalú táskákon!

Legyen akár Anyák napja, ballagás, vagy csak egy ajándék, a Katibags táskák biztosan nagy örömet fognak okozni szeretteidnek! Tekintsd meg itt legújabb, 2016 modelljeinket:

Cikk folytatása

Márka védett termék, minden jog fenntartva.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 (70) 5913447